espace aquatique camping Tossa de Mar
camping Seagreen
Reserve su estancia
Camping Costa Brava » Camping España Costa Brava con parque acuático

Camping con piscina en España en la Costa Brava

Bent u op zoek naar een camping in Spanje met zwembad? Verblijven op een luxe camping met gematigd zwembad aan zee aan de Costa Brava? De camping in Tossa de Mar biedt u onvergetelijke zwemmomenten in het gematigde zwemparadijs met groot zwembad, peuterbad en solarium. Het zwemparadijs van ons buitenverblijf wordt in de zomer bewaakt door gediplomeerde badmeesters, zodat uw kinderen in alle veiligheid kunnen zwemmen en zich vermaken.

Tussen uw aquagymoefeningen en uw baantjes zwemmen door, kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten die geschikt zijn voor gezinnen, georganiseerd door het animatieteam van de camping.
Geef uzelf zuurstof en breng tijd door in het hart van een dennenbos, geniet van het adembenemende uitzicht op de Middellandse Zee…

camping espagne avec piscine

Camping en España con piscina

El Camping Cala Llevado con su piscina ofrece a sus clientes servicios de calidad en un entorno natural tranquilo y preservado, ideal para una relajación total. Se sentirá a gusto desde su llegada, disfrutando de nuestra zona acuática con piscina climatizada enclavada en la ladera de una colina con vistas a hermosas calas (acceso directo desde el camping).
Podrá disfrutar de la piscina del camping después de visitar las ciudades y pueblos de los alrededores como Tossa de Mar, Girona, Cadaqués, Pals, Estartit o Rosas.

Horario de apertura de la piscina: de 10.00 a 20.00 horas, hasta el 31 de octubre 

 

camping cala llevado piscine de plein air

Camping Costa Brava parque acuático

Het zwemparadijs, het zenuwcentrum van de camping, is verdeeld in verschillende bad- en ontspanningsruimtes: een groot gematigd zwembad om te zwemmen, aquagym, duiken en baden op optimale temperatuur, het peuterbad om in het water te spetteren en het solarium met ligbedden rond het zwembad om te zonnebaden in de schaduw van een parasol of onder de Catalaanse zon. Het opvallende uitzicht op de Middellandse Zee vanaf het zwembad is een uitnodiging om de toegang te nemen die leidt naar het strand en de drie baaien, fantastische duik- en snorkelplekken.
CALA LLEVADO, dat de geneugten van de waterruimte en de zee combineert, voldoet aan uw meest veranderende verlangens naar vrijheid en initiatief.
Liefhebbers van zon en ligstoelen kunnen zich in alle rust koesteren op de prachtige terrassen, terwijl kinderen en tieners genieten van leuke en sportieve activiteiten in alle veiligheid.
Families, vrienden, stelletjes, iedereen zal kunnen genieten van het warme klimaat van de Costa Brava en de lichte bries die wordt geboden door de ligging van de Costa Brava camping met zwembad op deze schaduwrijke heuvel door dennen en mediterrane vegetatie.

espace aquatique camping Tossa de Mar

espace aquatique camping Tossa de Mar